Lørdag den 16 februar 2019 / kl 20 00 / entre 50 kroner
We Are Among Storms (DK)
Oxx (DK)
Hiraki (DK)
Fredsfyrsten (local)

Forsalgsbillet: Tryk her!
Facebook event: Tryk her!

WE ARE AMONG STORMS

We Are Among Storms er et nyt Post Metal-afkom fra København. Bandet består af fire personer med en masse studio- og live-erfaring fra bands som The Psyke Project, Hexis og Église.

Ved at blande mørke, tunge stykker med melankolske dog fredfyldte landskaber ønsker kvartetten at lytteren bliver omfavnet og fanget på samme tid - fysisk som følelsesmæssigt.

OXX

Oxx er en trio fra Jylland der gennem skødesløs brug af guitarer, trommestikker, saxofon, synthesizere og sønderrevne stemmebånd, flænser gennem mathrock, sludge,noise, crust, avantgarde og en hvilken som helst anden genre man kan, eller ikke kan forestille sig. Clusterfuck-core er måske en passende genrebetegnelse, men hvis det stadig er svært at visualisere, anbefales det at man drikker sig blind i absinthe og tæver sig selv ihjel med en Thomas Pynchon roman - det burde give en fornemmelse af hvad der er i vente.

HIRAKI

HIRAKI spiller aggressiv, progressiv noise-rock fra kanten af verdens afgrund. Med fråde om munden synger, skriger og reciterer HIRAKI sig gennem tekster om kafkask individualisme, proletarisk narcissisme og snæversynet upperclass-modernisme – nothing less!

HIRAKI’s debutalbum ‘Modern Genes’ indeholder 7 skæringer, der på 20 minutter giver en benhård indføring i HIRAKI’s dystopiske univers. De musikalske inspirationer trækker tråde til så forskellige bands som Daughters, The Locust, Aphex Twin og Nine Inch Nails.

Resultatet er et lydunivers sammensat af alt fra bombastiske guitarflader, 80’er-knasende synthesizere og blast-trommer – til stakkerede hymner drevet at borende oscillatorer, hardcore-grooves og progressive riffs.

FREDSFYRSTEN

FREDSFYRSTEN::/AA's bedste drunken monkey form deejay.

(Tronen, DJ SKOLEN og Klub Slidt)kalender

Arkiv