Fredag den 1 februar 2019 / kl 20 00 / GRATIS entre
Out of Bounds Release Party
Out of Bounds (local)
Henning Hund og Kasper Jazz (local)
Fräzer (local)
DJ Steven Se Gal Ud (local)

Facebook event: Tryk her!

Out of Bounds

Den aalborgensiske punktrio Out Of Bounds holder release party på deres første EP-udgivelse 'Eat, Sleep, & Greed'. Deres lyd varierer mellem straight-forward knald på, til mere dvældende og detaljeret stykker. Genren betegnes som melodisk-alternativ-punkrock og inspirationen kommer meget fra 90'er punken blandet med nyere bands.

Ep'en bliver udgivet igennem 5FeetUnderRecords og Entes Anomicos på 200 styks nummeret 7'' vinyler i et farvemix af hvid, sort og marbled, og vil være til salg til 50 kroner.

I aftens tilfælde har bandet også lavet 50 unikke CD'er med forskellige doodles/tegninger som kan køber til 30 kroner. Der vil også for første gang være mulighed for køb af t-shirts.

Bandet har inviteret nogle af deres venner til at komme og varme op og sørge for at stemningen bliver lagt. Aftenen vil byde på både hiphop, instrumental musik og DJ-ing.

Henning Hund og Kasper Jazz

Henning Hund og Kasper Jazz er to nordjyske rap entusiaster, som leverer hip hop musik med inspiration fra 1990'erne. De stammer begge fra rap-gruppen Ren Samvittighed, men er begyndt at arbejde på et individuelt projekt. Her fokuseres der i høj grad på den kulturelle del af hip hoppen. Med andre ord; der kan forventes tunge beats og skarpe rim.

Fräzer

Fräzer er et instrumentalt fusionsrockorkester, der har fokus på den rytmiske og repetitive del af musikken. Med inspiration blandt andet fra fusionsjazz, afrobeat, krautrock og psykedelisk rock, kan man forvente en sammensmeltning af skæv rytmik, melankolske melodier og tryllebindende trompet. Fräzer består af Jonas Orlowitz (guitar), Steffen Fog (trommer), Christian Sauer (bas), Jonas Terp (trompet) og Jacob Jensen (percussion). Til release-festen vil der blive opført et specielt stykke musik, som aldrig er blevet spillet før, eller vil blive spillet igen, hvor Jens Jepsen gæster bandet med sin Pedal Steel.

______________ Derudover vil Steven-P vil være rap på knapperne og spille alt godt fra hjertet før, efter og i pauserne.

Der vil være 50 liter gratis øl, gratis entré og god stemning, så der er absolut ingen grund til at blive hjemme fra denne aften.kalender

Arkiv