Lørdag den 2 februar 2019 / kl 20 00 / entre 30 kroner
PolModPol (DK)
Au2Pilot (local)
Sortlegeme (DK)
Sortsyn (DK)
Martin Pale (local)
Karl Heding (DK)

Facebook event: Tryk her!

Danish Vaishyas og 1000fryd bryder op til øresynderrivende kakofoni, subsonisk trance og nedsmeltet klubmusik med seks forskellige tag på grænsesøgende lyd.

Pol Mod Pol

- Med udgivelsen "Tid til fornyelse i kort, langt og mellem" i rygsækken og en netop overstået europa-tour, er gudfaderen for aalborgensisk støj i topform til at rykke publikum rundt på hjemmebane. Pol Mod Pol bevæger sig spastisk i grænselandet mellem nedsmeltet klubmusik, harsh noise og hypnotisk glitch.

Au2Pilot

- au2pilot laver elektronisk musik og er kendt for sin ideologiske stræben efter at undgå enhver form for genregenkendelighed eller forudsigelighed. Med båndsalat i sampleren og drastiske venstresving lyder Au2Pilot af knækkede disketter og insulinoverskud.

Sortlegeme

- Sortlegeme er et ritualistisk techno-projekt med opvækst i scenen omkring Mayhem. Med tribal rytmik, støvet analog støj og samples fra hele verden, er Sortlegems take på industrial techno et grænseløst billede af en verden i suveræn forfald.

Sortsyn

- Sortsyn spiller metallisk klingende dronet industrial, hvor afgrundsdybe subsoniske frekvenser og øreskærende højfrekvent feedback fremmaner trancelignende tilstande. Sortsyn er albumaktuel på københavnske Moral Defeat med kassettebåndet "The Harm Of Coming Into Existence", bestående af rumklangstunge hypnotiske lydlandskaber i et univers af våd cement og rustent stål.

Martin Pale

- med uendelige repetitioner og metallisk klingende støjflader bygger Martin Pale tranceinducerende rum af resonans og overtoner.

Karl Heding

- med udgangspunkt i moduleret guitarstøj og varme synthflader, fremmaner Karl Heding bjergtagende droner som i sin knivskarpe enkelthed fastholder lytteren i jerngreb uden tid og sted.

Sted: 1000fryd

Entré: 30

Dør: 20.00

###########################################

A night of ear aching cacophony, subsonic trance and cut up club music, with six different takes on border seeking expressionskalender

Arkiv