Tirsdag den 7 maj 2019 / kl 17 00 / GRATIS entre
Art Room:
Nu har jeg ikke mere at sige - er der nogle spørgsmål?

Facebook event: Tryk her!

Claus Ejner vil lave to sæt performances og vise 6 gouacher, der kan siges på forskel plan at handle om om store og små hverdagsproblematikker, om store og små eksistentielle problematikker, om store og små samfundsproblematikker mm.. Altså om intet mindre end det at eksistere som et moderne menneske m.m……

///// PROGRAM /////

Første performance // kl. 17.20 - 17.40

Anden performance // kl. 19.00 - 19.20

CLAUS EJNER (f. 1967) er uddannet fra Det Jyske Kunstakademi og er en cand. mag. i nordisk litteratur og kunsthistorie. Statens Kunstfonds Billedkunstneriske Indkøbs- og Legatudvalg valgte i 2013 at tildele et treårigt arbejdsstipendium til ham. Her er deres begrundelse:

“Claus Ejners kunstneriske arbejde er kritisk, for ikke at sige brokvorent. Han afdækker med stor flid sit ubehag ved verden. Hans arbejde er på den anden side i lige så høj grad drevet af begejstring og fascination ved verden og tilværelsen i al almindelighed. Hans uhyre mangefaceterede oeuvre, som omfatter tegneserier, gouacher, fotografi, digte, kollager, tegninger, performance, video og ikke mindst en flittig blogvirksomhed og en stiliseret fremtræden på Facebook, giver en række spor af en personlighed, der mere ser det sublime i et bjerg af discountroulade end Mount Everest.

Claus Ejner prøver desperat og med stor flid at undslippe, vi er ikke helt klar over hvad, men det indebærer myndigheder og regler, det indebærer god smag, måske arbejde eller i hvert fald det at føle sig nyttig som f.eks. en hudlotion. På den anden side stirrer han fascineret på vejskilte, hundelorte, vinduer, gode tilbud i supermarkedet, opmåler forskellen på parkeringsbåse hos henholdsvis offentlige og private virksomheder i Vejle, funderer over hvordan det må være at være et håndklæde, der bliver vasket og hængt til tørre og over hvorfor samfundet er en så stor lort. Vi giver Claus Ejner det treårige arbejdsstipendium, fordi han ikke kan holde sin mund, og vi aldrig ved, hvad der kommer ud af den.”

Hjemmeside: http://www.dada-invest.dk/

Støttet af Kulturkantenkalender

Arkiv